🍂S kódem PODZIM20 nyní získáte 20% slevu na celý váš nákup!🛒❤️🍂

Pleťová séra pod lupou

clanek-pletovasera-podlupou

Probouzejte se s dokonalou pletí – právě k tomu jsou stvořená pleťová séra různých typů a každé z nich pomáhá pokožce jinak. Přečtěte si, jak ovlivní vaši pleť retinolové sérum, proč je hyaluronové tak žádané a s čím pomůže to bylinné.

Třešnička na dortu v péči o pleť

Víte, co všechno pleť musí snášet? Dnes a denně se při běžných činnostech natahuje a svrašťuje, vystavujeme ji teplotním rozdílům, a navíc si na ni často nevědomky saháme. Proto je péče o pokožku nutnou rutinou. Měli bychom se však vyhnout nejčastějším chybám.

Nestačí ji jen vyčistit, ale také zrelaxovat. Proto máme hydratační krémy, vyživující masky a v neposlední řadě i pleťová séra, která podtrhují benefity pečujících přípravků. Jenže, které z nich vybrat a jak ho správně používat

Srovnali jsme tři séra s různými účinky:

Anti-aging s retinolovým sérem

Za svěží, mladistvou a rozzářenou pletí hledejte dokonalé geny, nebo retinol. Ten má blahodárné účinky, díky kterým budou méně viditelné projevy stárnutí i nedokonalosti. Pokud s retinolovou péčí teprve začínáte, přečtěte si, jak a v jakém množství sérum nanášet.

Retinol urychluje regeneraci buněk a zároveň podporuje tvorbu kolagenu, který je pro elasticitu a pevnost pokožky důležitý. Naše Retinolové sérum je doplněno o vitamín E, který chrání a omlazuje pleť, a lecitin. Ten pomáhá dalším složkám dostat se do hlubších vrstev pleti a tím ji lépe vyživovat. Přípravek tak pokožce dodává nejen potřebnou hydrataci, ale také ji vyhlazuje a udržuje pružnou. A to jak při prvních náznacích unavené pokožky, tak při potížích s pupínky. Díky tomu budete vypadat skvěle kdykoliv a kdekoliv.

Curapil_Retinolové sérum_infografika_na_web

Znásobte účinky séra omlazujícím retinolovým olejem. Ten je kombinací retinolu, mandlového a makadamiového oleje a dalších látek, které se postarají o krásu a zdraví vaší pleti.

IMG_0255

Hloubková hydratace s hyaluronovým sérem

Proměňte unavenou, suchou pleť v hebkou a hydratovanou. Nepotřebujete kouzla, stačí kyselina hyaluronová. Ta se v našem těle vyskytuje přirozeně – je součástí mezibuněčných tkání, takže ji pokožka velmi dobře přijímá i z kosmetických přípravků.

Naše Hyaluronové sérum je obohaceno také o výtažek z Aloe vera, která účinně hydratuje a vypíná pleť, a kolagen zpomalující vznik vrásek a dalších projevů stárnutí. Navíc se perfektně vstřebává i do hlubších vrstev kůže a váže na sebe velké množství vody. Pokožka je tak perfektně hydratovaná, vyhlazená a vypadá zdravě. A to bez ohledu na věk.

Hyaluronove serum_infografika NEW

IMG_0256

Zklidňující péče s bylinným sérem

Tam pupínek, tam začervenání… Jste se svou pletí věčně nespokojení? Možná si vaše citlivá pokožka žádá intenzivnější péči. Odpovězte jí jemnou masáží s pomocí bylinného séra. Kombinace pečlivě vybraných bylin a látek, jako jsou alantoin zmírňující podráždění, zklidňující levandule nebo protizánětlivý měsíček lékařský, vám zajistí dokonale zrelaxovanou pleť. Masáž ji navíc prokrví a tím se sérum dostane přesně tam, kam má. 

Zklidnujici serum_4ku5 (1)

Citlivá pleť je náchylnější také na vznik nedokonalostí. S tím si ale hravě poradíte. Pomůže vám s tím speciálně vyvinutá řada kosmetiky pro problematickou pleť. Najdete tam jak přípravky na čištění, tak i ty na vyživení a zklidnění, včetně bylinného séra.

IMG_0257

Každé sérum se počítá

Ať už si vyberete jakékoliv sérum, pleť vám poděkuje.

Věděli jste, že na zdraví pleti má vliv také míra stresu a kvalita spánku? Myslete na to a těšte se z pohledu do zrcadla ráno, během dne i večer.