5 tipů, jak vypadat o 10 let mladší

 

 

Čas zastavit nedokážete, ale rozhodně můžete zpomalit proces stárnutí. 

Nepotřebujete k tomu žádnou pokročilou magii, stačí vám pár kouzelných triků. 

Namíchejte si elixír mládí, po kterém budete vypadat minimálně o 10 let mladší!

 

Jak na to?

 

1. Hýbejte se 

Nenuťte se do nezáživného cvičení a spojte pohyb se zábavou. Zkuste se hýbat alespoň 3x týdně a tělo vám poděkuje. Fyzická aktivita zrychlí váš tep, správně prokrví celé tělo a k vašim buňkám se tak dostanou všechny důležité živiny. Chraňte svou pleť před vnějšími vlivy a než vyrazíte ven, použijte Hyaluronové sérum Curapil. Jeho účinné složení s kyselinou hyaluronovou a kolagenem zpomaluje procesy stárnutí a zanechá pleť pružnou a svěží. Protože: “Ve zdravém těle zdravý a mladý duch!”

 

 

 

2. Smějte se - no stress 

Stres je velkým spouštěčem fyzických změn v těle. Začne hromadně uvolňovat kortizol, který jde stárnutí opravdu naproti. Objeví se nepříjemné tmavé kruhy pod očima, hnědé skvrny a vrásky, které přidají spoustu let navíc. S oblastí kolem očí si hravě poradí Vyhlazující oční krém Curapil s anti-age účinkem. Obsahuje kvalitní směs hroznového a bavlníkového oleje, která pomáhá pleť regenerovat a zmírňuje projevy stárnutí. Smějte se a berte život s humorem, protože smích rozhodně prodlužuje život. 





3. Kvalitně jezte a pijte 

Pravidelně jezte čerstvé a kvalitní potraviny. Zkuste ovoce plné vitamínů, například jahody a granátové jablka. Skvělý je také pomeranč, který obsahuje céčko, jež chrání pleť a napomáhá udržet její mladistvý vzhled. Hydratujte své tělo vodou a vypijte alespoň 8 sklenic denně. Nezapomeňte také na svůj obličej a dopřejte mu pořádnou dávku denní péče včetně hydratace. Sáhněte po kvalitním Denním krému Curapil. Skvěle chrání před sluncem a vnějšími vlivy, zjemňuje, regeneruje a hodí se pro všechny typy pokožky. 


 

 

4. Hodně spěte 

Dopřejte si alespoň 7 hodin spánku, který je důležitý pro regeneraci vašeho těla i pokožky. Pokud si dostatečně neodpočinete, vaše tělo nemá prostor pro regeneraci buněk a DNA. A to je důvod, proč budete vypadat starší, než ve skutečnosti jste. S Nočním krémem Curapil si už nemusíte dělat vrásky. Postará se o intenzivní hydrataci pleti během vašeho spánku. Obsahuje účinnou složku biosaccharide gum, aloe vera a rostlinné oleje, které hluboce hydratují a snižují viditelnost vrásek. Tak sladké sny. 




 

5. Relaxujte a hýčkejte své tělo  

Najděte si čas na to, co vás baví a odpočívejte - wellness, relax, masáž celého těla i obličeje vás vrátí zpátky do pohody. Udělejte si s kamarádkami “beauty den” a pečujte o svou pokožku. Skvěle vám to pak půjde s masážní sadou s hyaluronovým sérem Curapil. Obsahuje praktické masážní doplňky, které dokonale prokrví pokožku, zmírní otoky a vypnou pleť. V sadě dále najdete i velice účinný face roller s gua shou a hyaluronovým sérem, jejichž intenzivní složky porazí jakékoliv projevy stárnutí.